10% ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΙΣΧΥΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ 00:00:00

Fiat 500: Tο πιο στιλάτο μοντέλο πόλης

 Fiat 500: Tο πιο στιλάτο μοντέλο πόλης

 • Εδώ και πολλές δεκαετίες, ήταν στην αρχική του μορφή είτε στη σύγχρονη μετενσάρκωσή του, το Fiat 500 ήταν και είναι το απόλυτο αυτοκίνητο πόλης. Μόνο που τώρα, έχει γίνει ακόμα πιο παράτολμο και σαγηνευτικό.

  Διατηρεί το ίδιο πνεύμα που είχε πάντα αλλά προσφέρεται με νέα χρώματα και επίπεδα εξοπλισμού. Ας δούμε όμως κομμάτι-κομμάτι, τα στοιχεία που κάνουν το στιλ το τόσο ξεχωριστό.

  Αρχής γενομένης με το νέο του «χαμόγελο», από το κομψό πρόσθιο μέρος με τις επιχρωμιωμένες λεπτομέρειες. Εκεί, τα πολυελλειπτικά φώτα λειτουργίας ημέρας με τεχνολογία LED κλέβουν την παράσταση. Εξίσου ανανεωμένα είναι και τα πίσω φωτιστικά σώματα.
  Και η έντονη προσωπικότητα, δεν αφορά μόνο τον εξωτερικό αλλά και τον εσωτερικό του κόσμο. Πάντα μέσα στη μόδα, το Fiat 500 «ντύνεται» με ύφασμα ή δέρμα. Όσο για το «ντύσιμο» της καμπίνας, υπάρχουν πέντε επιλογές σε αυτοκόλλητα second skin, που θα διαμορφώσουν το εσωτερικό του 500 βάσει των δικών σας θέλω.

  Κι αν θέλετε να το κάνετε ακόμα πιο δικό σας, οι επιλογές εξατομίκευσης είναι πάρα πολλές, καθώς οι ζάντες τροχών φτάνουν τις 19 ίντσες και η ιταλική εταιρεία προσφέρει συνολικά 16 διαφορετικές χρωματικές επιλογές. Ώστε το 500αράκι σας, να είναι... μόνο δικό σας!
  Το θρυλικό Fiat 500 αποκαλύπτει την πιο άνετη και φωτεινή πλευρά του στην έκδοση convertible. Σε μπεζ, κόκκινο ή μαύρο, η καινοτόμος ηλεκτρική μαλακή οροφή του 500C αποκαλύπτει αλάνθαστες στιλιστικές λεπτομέρειες όταν είναι ανοιχτή: την χρωμιωμένη πρόσοψη, το γυάλινο πίσω τζάμι, τι τρίτο φως στοπ και το σπόιλερ. Χρειάζεται μόνο το πάτημα ενός κουμπιού για να... αλλάξετε εποχή!

  Τέλος, αν θέλετε κορυφαίο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, η έκδοση 500 Mirror θα σας καλύψει πλήρως!
  πηγη:NewsAuto.gr

footer