10% ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΙΣΧΥΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ 00:00:00
  • Συχνές Ερωτήσεις

Ποια η διαφορά του fastparts από άλλα sites ανταλλακτικών αυτοκινήτων;

Στα κοινά sites ανταλλακτικών η αναζήτηση πραγματοποιείται από τον χρήστη, είναι μία διαδικασία χρονοβόρα με πολλαπλές συγκρίσεις προϊόντων και εταιριών και πολλές φορές παρατηρούνται λάθη κατά την αναζήτηση ή επιστροφές μετά την αγορά. Αυτό συμβαίνει καθώς τα ανταλλακτικά αυτοκινήτου είναι μία κατηγορία προϊόντων που απαιτούν τεχνικές γνώσεις και ταυτόχρονα πρόσβαση σε πληροφοριακά συστήματα, η οποία επιτρέπεται μόνο σε εξουσιοδοτημένους τεχνικούς.

To fastparts είναι μία καινοτόμα πλατφόρμα που σας φέρνει σε επαφή με επαγγελματίες με πολύχρονη τεχνική και εμπορική εμπειρία και σας οδηγεί άμεσα και με τον οικονομικότερο τρόπο στο ανταλλακτικό που ψάχνετε. Διαθέτει έμπειρους, εξειδικευμένους τεχνικούς που μπορείτε να εμπιστεύεστε, οι οποίοι είναι έτοιμοι να κάνουν την αναζήτηση του ανταλλακτικού σας για εσάς, χαρίζοντάς σας πολύτιμο χρόνο, βρίσκοντας το κατάλληλο ανταλλακτικό αποφεύγοντας την πιθανότητα λάθους και ταυτόχρονα εξασφαλίζοντάς σας την καλύτερη τιμή. Παράλληλα, με τη λειτουργία του live chat, μπορούν να λύσουν οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με τα ανταλλακτικά που αναζητάτε.

Γιατί πρέπει να εισάγω τον αριθμό πλαισίου μου;

Ο αριθμός πλαισίου αποτελείται από 17 χαρακτήρες, βρίσκεται στην άδεια κυκλοφορίας, είναι μοναδικός και αντιστοιχεί στο αυτοκίνητό σας. Έχοντας το βασικό αυτό στοιχείο, πραγματοποιούμε την αναζήτηση στα πληροφοριακά μας συστήματα γρήγορα, διασφαλίζουμε ότι έχουμε βρει το κατάλληλο ανταλλακτικό για το αυτοκίνητό σας και αποφεύγεται η πιθανότητα λάθους.

Μπορώ να βρω ανταλλακτικά κάθε κατηγορίας και μάρκας;

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου, έχοντας χτίσει μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί τους και αυτό μας επιτρέπει να εξασφαλίζουμε για εσάς ποικιλία ανταλλακτικών και τις καλύτερες τιμές. Αγοράζετε ανταλλακτικά κάθε κατηγορίας και μάρκας αυτοκινήτου και σας προσφέρουμε εναλλακτικές επιλογές ώστε να καταλήξετε στην ιδανική για εσάς.

Τα ανταλλακτικά που παραλαμβάνω έχουν εγγύηση;

Όλα τα ανταλλακτικά που αγοράζετε από τo fastparts έχουν εγγύηση ενός έτους.

Πότε παραλαμβάνω τα ανταλλακτικά που έχω παραγγείλει;

Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσα σε 2-15 εργάσιμες μέρες (ανάλογα με την ύπαρξη και τη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες κτλ.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Μπορώ εκτός από τους τρόπους πληρωμής με κάρτα ή κατάθεση στην τράπεζα, να πληρώσω και με αντικαταβολή;

Για την διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, το fastparts.gr διαθέτει ως τρόπο πληρωμής και την αντικαταβολή.

Η αντικαταβολή είναι μια δημοφιλής επιλογή για διαδικτυακές αγορές από επιχειρήσεις, αφού δεν απαιτεί κάποια τεχνική υποδομή και επιπλέον δεν απαιτεί από τον αγοραστή να διαθέτει κάρτα. Προσφέρει στον αγοραστή τα πλεονεκτήματα των παραγγελιών επί πιστώσει και αποτελεί μία ασφαλή μέθοδο εξόφλησης αγορών.

Με την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει , εξοφλείτε το οφειλόμενο ποσό στο άτομο που σας παραδίδει την παραγγελία. Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή τότε θα πρέπει να καταβάλλεται το αντίστοιχο τίμημα κατά την παραλαβή του προϊόντος από την ταχυμεταφορική εταιρία της επιλογής μας. Το κόστος της αντικαταβολής ανέρχεται στο ποσό των 2€ + ΦΠΑ.

Έχω δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος;

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε τον λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 10 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα.

Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).

footer